Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vwgbiesb/public_html/plugins/system/gcalendar/gcalendar.php on line 61
Donateur worden?

De Vogelwerkgroep Biesbosch is onderdeel van de Natuur- en Vogelwacht Biesbosch. Deze vrijwilligersorganisatie is een Stichting die geen structurele subsidies ontvangt. Daarom is de Stichting afhankelijk van donaties, legaten/schenkingen, incidentele- of projectsubsidies en hulp in natura (zoals bij vogeltellingen!).

Donateurs zijn de belangrijkste geldschieters van de Natuur- en Vogelwacht. Zij dragen minimaal €15,- per jaar bij aan de diverse goede doelen van de stichting. Door donateur te zijn van de Stichting onderschrijft U onze doelstellingen. Donaties kunnen overgemaakt worden op IBAN: NL11INGB0005503020 t.n.v. Natuur- en Vogelwacht te Dordrecht of neem contact op via 078-6213921 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je specifiek lid worden van onze vogelwerkgroep neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! 

Ook kan men de Natuur- en Vogelwacht begunstigen met een legaat of een (deel van een) nalatenschap. De Stichting Natuur- en Vogelwacht Biesbosch is een officiele ANBI instelling. ANBI staat voor: Algemeen nut beogende instelling. Over schenkingen en legaten hoeft de Stichting dus slechts een laag belastingtarief te betalen. Mede door een schenking heeft de Stichting bijvoorbeeld de Zanddijk kunnen verwerven.

2012.
By: Joomla Free Templates