Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vwgbiesb/public_html/plugins/system/gcalendar/gcalendar.php on line 61
Lidmaatschap

Lidmaatschap

Naar vogels kijken staat tegenwoordig erg in de belangstelling. Op allerlei plekken kom je enthousiaste vogelaars tegen. Ook in en rond de Biesbosch zijn er veel actief. Vogels kijken is voor sommigen een echte individuele “sport”. Lekker in je eentje erop uit, met niemand rekening houden en met volle teugen genieten van de vogels en de natuur.

Samen staan we sterker.

Maar vogelen kun je ook samen doen of in een kleine groep. De krachten bundelen is een gezegde dat zeker opgeld doet in de natuur. Maar of je er nu in je eentje op uit trekt of met meerderen, sluit je in ieder geval aan bij de Vogelwerkgroep Biesbosch, want samen staan we sterker. Dat is belangrijk bij planologische procedures of naar de politiek of de gebiedsbeheerders toe. Een vogelwerkgroep met veel leden krijgt meer voor elkaar dan een enkeling.

De macht van het getal.

Een grote achterban helpt ook bij het beschermen van gebieden, bij het verkrijgen van vergunningen en bij nog veel meer zaken. De Vogelwerkgroep kan je bovendien faciliteren bij het organiseren van tellingen of andere activiteiten en met het beschikbaar stellen van bootjes of ander materieel. Daarnaast zijn we van plan periodiek ook vogelcursussen te gaan organiseren. De Vogelwerkgroep heeft met de hoeve Jong Dordrecht een multifunctioneel gebouw waar van alles en nog wat georganiseerd kan worden, ook zoeken we aan de Brabantse kant nog naar een onderkomen.

Sluit je aan bij de Vogelwerkgroep Biesbosch en laat de macht van het getal gelden. Je kunt al lid zijn voor €15,-- per jaar en daarvoor ontvang je, naast het “Natuurblad”, ook kortingen op boeken, nestkasten en andere artikelen. Het lidmaatschap is vrijwillig, dus zit je een keer krap bij kas dan kun je je betaling opschorten of tijdelijk stoppen en toch lid blijven.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2012.
By: Joomla Free Templates